Vi har åpnet nettbutikken!

Da er vi endelig igang!

Det har vært et par uker med hektisk jobbing nå, og alt er enda ikke helt i havn heller – men her er nettbutikken vår!

Økolgiske, trygge og gode produkter. Du skal være trygg når du handler her på Villheim. Vi fører kun produkter vi har sjekket godt, og som vi kan stå inne for og bruker selv.

 

Det vil fortløpende komme nye produkter i nettbutikken også, jeg jobber nemlig med nye avtaler. Og jeg gleder meg! 
I løpet av de nærmeste månedene står oppussing av kjelleren på planen og da lager vi utsalgssted og showrom der. En liten gardsbutikk rett og slett.

 

Men i dag er det nettbutikken og åpningen av den som er i fokus. Ta deg en titt rundt, se på produktene og send meg gjerne en melding hvis det er noe du lurer på. Jeg er tilgjengelig på mail og facebook i dag. (mail: anita@villheim.no og facebook: https://www.facebook.com/villheimno/ )

 

Leave your thought