Oppdaterte betalingsløsninger

Hei du! Jeg håper du har en nydelig vårhelg 🙂

 

I dag har jeg gjort det slik at du kan bestille varer også overføre direkte til vår bankkonto. Det gjør det lettere for deg som ikke ønsker å benytte deg av Paypal. Bare legg varene i handlekurven, sjekk ut og du får informasjon om vår bankkonto. Vi sender varene herfra når pengene er på vår konto.
For øvrig har paypal også løsning hvor man kan betale med kort uten å måtte ha en egen Paypalkonto.
Jeg jobber også med å få til Vips i nettbanken. Det er en enkel og grei løsning ser jeg – så det håper jeg at vi får til snart. Jeg kommer tilbake med mer informasjon når det er klart siden jeg venter på klaring fra banken der.

 

Minner også om muligheten til 10% rabatt på kjøpene denne helgen. Bruk kode nyåpning10 ved utsjekk for å aktivere det tilbudet.

 

Ønsker deg en riktig flott helg videre

Klemmer fra Anita

Leave your thought