Tilbud på Bees Wrap!

Denne helgen er det supertilbud på Bees Wrap i nettbutikken!

Bees Wrap er et alternativ til plastfolie som er laget av bomull, bivoks og jojobaolje. Det gjør det til et trygt og godt alternativ til oppbevaring av mat, spesielt siden det da ikke er fare for at det skal lekke BPA eller ftalater (slik plast kan gjøre)

Pakk inn brødet i Bees Wrap i str XL, eller pakk inn skolematen i sandwichwrappen. Jeg pleier selv å bruke den lille på avokado siden jeg til stadigheter har en halv avokado i kjøleskapet. En halv avokado pakket inn i Bees Wrap holder i ca 4 dager uten å blir brun. Det er genialt!

 

TIlbudet er altså denne helgen. Jeg har allerede juksa og lagt det inn for deg, så hvis du tenker å benytte deg av det så løp å kjøp: http://villheim.no/produktkategori/kjokken/  Tilbudet varer til ut søndag eller så lenge lageret rekker. Det er ikke så mange av hvert eksemplar inne.

Leave your thought