Becobabies, tåteflasker og annet gøy

I dag har jeg fått litt påfyll med varer i butikken. Eller det vil si – i dag har jeg fått de varene jeg har venta på en stund fordi det var tomt på lageret hos leverandøren vår. ENDELIG har jeg fått inn de flotte glasståteflaskene fra Eco Viking. De er designet og utviklet i Sverige. De er også lettere enn andre glassflasker vi har prøvd – noe som gjør dem ypperlig for små barnehender. Vår Lukas på 10 måneder har allerede fått prøve en av dem, og har også kastet den i betonggulvet i butikken uten at det skjedde noe.
Glass er trygt og godt fordi det ikke inneholder stoffer som kan lekke ut i drikken. For oss er det viktig siden det i det siste har vist seg at selv om plastprodukter ikke inneholder stoffer som BPA kan det være laget av plastytper som inneholder stoffer som er farligere enn BPA – og det syns jeg er litt skummelt.

4698914

Jeg har også fått inn varer fra BecoBabies. Det er potter og matsett laget av bambus og ris. De er faktisk laget slik at når du er ferdig å bruke dem kan du grave dem ned i jorden, og de vil umiddelbart begynne å bryte seg selv ned. Tenk så fantastisk da. Når produktene er laget slik blir det ikke store hauger med søppelberg på miljøstasjonene fordi produktene blir brutt ned av naturen. Men tvil ikke, produktene vil ikke begynne nedbrytelsesprosessen mens de er i bruk i ditt hjem.

fee75164_6_becothings_eco-friendly_becofeeding_set_in_3_colours_8 feedingset-04

becopotty00

Butikken har også fått inn My Wee Friend merker, som er klistremerker som festes i bunnen av potten. Klistremerkene er helt sorte., men når barnet tisser på potten kommer det fram en figur i merket. Figuren er synlig en liten stund før den forsvinner igjen. Perfekt til pottetrening. Klistremerkene varer i ca 12 uker.

MyWeeFriend2-2

Og sist men ikke minst har vi også fått inn økologiske vaskekluter i bomullsfrotte fra Summerville Organics. Disse er også produsert i Sverige.

600891_large_02ae93455bba67b5b0c5a89742f9ffaa

Hvis du bor i nærheten og har lyst å kjenne på produktene før kjøp må du gjerne komme innom. Vi holder på å pusse opp rommet som skal bli butikk, slik at vi kan ha åpen «gardsbutikk» der innimellom og ved behov. Foreløpig er det mørkt og dystert, men du kan i det minste få se produktene og hilse på oss hvis du ønsker det.

Ønsker deg en nydelig helg, og minner om at tilbudet på BeesWrap er ut søndag.

Klemmer fra Anita

 

Leave your thought