Supertilbud på alle leker!

Vi har en del leker i butikken, og i dag har assistent Petter på 7 år bestemt at de skal på tilbud! Jeg har derfor satt dem ned med hele 20% denne helgen. Du finner dem i kategorien trygge barneleker og også i en egen kategori for tilbud. Tilbudet varer bare denne helgen og enkelte av varene har vi kun få antall igjen av på lager.  Så hvis du er interessert i trygge treleker eller såpebobler bør du benytte sjansen nå mens det er salg.

Assistent Petter har selv det kule balansetreet som er morsomt å leke med både som spill, men også som byggeklosser. Vi leker ofte med det etter middag som en liten avbrekk fra alt det digitale i hverdagen.

5140 Balancing Tree

 

Andre kule ting vi har inne er blant annet den flytende øyen som flyter selv for eksempel i badekaret

5713

 

Eller kjøretøyene som er perfekt størrelse for en liten hånd:

5439 5442 5680 Bunny Racer 5685 Helicopter

Jeg benytter også anledningen til å ønske deg en riktig god helg!
Klemmer fra Anita

 

PS: hvis du følger meg på snapchat kan du se produktene fra nettbutikken i hverdagsbruk her hos oss – du kan også få glimt av nyheter, sunn mat samt andre hverdagsglimt fra oss. Legg til: anitahusevag

Comments (2)

  1. Så lurt Nann Karin 🙂
    De favorittene vi har fra barna var små er også treleker. Jeg har faktisk enda leken som hang over vogna mi, den er i tre og like hel den dag i dag. Skikkelig nostalgi 😀

Leave your thought