Sunn mat i butikken og nye betalingsløsninger

God morgen. Jeg håper helgen har vært flott hittil. Her har vi nydelig vær og jeg nyter sene kvelder på terrassen med reker og flotte solnedganger.

 

I dag har jeg også mange nye oppdateringer og produktnyheter i nettbutikken.

 

Kortbetaling:

Du kan nå betale med kort i butikken uten å gå veien innom Paypal. Kortinfo blir ikke lagret i butikken, og derfor må du taste inn kortinformasjon hver gang du skal betale. Dette er for din egen sikkerhet. Dette gjør altså at du kan betale med kort, paypal og også overføre penger direkte til vår konto for eksempel i din nettbank. Du kan også bestille varer som hentes på vårt lager i Sund kommune – da kan du velge å betale når du henter, men vær obs – vi har ikke kortterminal her på lageret (enda).

 

Vipps:

Jeg har også lagt til et prøveprosjekt med at du kan betale til Vipps. Vipps er ikke tilgjengelig for bedrifter med nettbutikker enda, og derfor kommer mitt navn opp når du betaler med denne løsningen. Betaler du med Vipps får jeg imidlertid melding om betaling med en gang og kan sende deg varene umiddelbart.

 

Chat:

Du kan nå chatte live med meg hvis det er noe du lurer på. Så lenge jeg er pålogget kan jeg hjelpe deg umiddelbart gjennom chatten i høyre hjørne nederst i vinduet. Er jeg ikke pålogget kan du alltid sende meg en mail: anita@villheim.no så skal jeg svare deg så raskt jeg kan.

 

Endringer i kategorier i butikken:

Siden jeg har fått inn litt flere produkter har jeg ommøblert litt på kategoriene i butikken, Jeg håper de fremdeles er forståelig og at du finner fram. Hvis det er noe spesielt du leter etter kan du også søke etter det helt nederst på siden. Eller i sidemenyen. Og hvis det er noe du ikke finner håper jeg at du roper ut – sånn at jeg kan hjelpe deg.

 

Nye produkter:

Jeg hadde tenkt å ha matvarer i butikken fra starten av, men måtte prioritere litt annerledes. Nå har jeg derimot fått inn en del varer. Jeg kan nevne sunnere søtning i flere varianter (sukrin + fibersirup) og bakemikser, kokosolje. Jeg har også litt meltyper, og snacks på vent som er på lager men som jeg enda ikke har hatt helt tid til å legge inn enda.

sukrinsukringold

 

Weleda:

Jeg har tatt inn litt pleieprodukter fra Weleda. I første omgang har jeg fokusert på barneserien da denne kan brukes av alle hudtyper – ikke bare barnehud. Men etter hvert vil jeg ta inn mer av de forskjellige seriene fra Weleda. Weleda er økologisk og biodynamisk hudpleie som tar vare på både naturen og helsen din.

Weleda-Baby-Calendula-Sjampo-Dusjkrem_medium66560_Weleda_Weleda_Fotkrem__fotbalsam__75ml_1barn_tandg_ce1ec23221

 

Magnesiumolje og epsomsalt:

Viste du at veldig mange har mangel på magnesium uten å helt være klar over det selv? Det som gjør magnesium så spesiell er at det tas bedre opp i kroppen utvortes, det vil si gjennom huden. Jeg har derfor tatt inn magnesiumolje som kan sprayes på huden, og epsomsalt som er badesalt med magnesium i. Det kan brukes både til fotbad og karbad og du kan også lage din egen magnesiumolje av det. I tillegg er epsomsalt ofte brukt til utrensing.

magnesiumolje_900x1000last ned (1)

 

Kokosolje:

Kokosolje er mitt go-to produkt til alt. Absolutt alt. I hvert fall nesten. Tørr hud, såre bleiestumper, hårolje, tørre neglebånd, steking, baking, smoothies ++

Derfor har jeg kjøpt inn et utvalg av kokosolje, fra den beste leverandøren – Cocosa. Denne kokosoljen er av høyeste kvalitet og enkel i bruk. Du får både ekstra virgin kokosolje som smaker og lukter kokos (perfekt i smoothie, som sommerkrem til hud og i energibarer) og pure kokosolje som er lukt og smakfri som passer til for eksempel steking siden den da ikke setter smak på maten.

Cocosa_extra_virgin_mai2011_transparentCocosa_pure09

 

Sjekk ut nyhetene her

 

Håper dette var gode nyheter for deg og husk at du må gjerne spørre hvis det er noe som helst.

Ønsker deg en fortsatt fin helg
Klemmer fra Anita
2016-06-05

Leave your thought