Bambustannbørster til kun 25kr stk! *giveaway!*

Jepp! Du hørte rett!

Jeg har tenkt selv at bambustannbørster har vært en liten kamel å svelge fordi de har vært så dyre. Derfor har jeg leitet litt etter noen som var billigere. Og det fant jeg!

 

I dag har jeg lagt ut noen vakre, flotte, miljøvennlige og BILLIGE tannbørster i butikken. Jeg digger alt ved dem selv. De er laget av bambus, som er en høyst fornybar tresort. Enkelte bambustyper kan vokse så mye som 90cm på en dag! Siden den også er naturlig antibakteriell trenger man ikke å bruke sprøytemidler for å dyrke bambus. Tannbørstene har også et nydelig design med rundt skaft og en farge nederst. Da er det lett å vite hvem som er hvem sin.

Børstehodet er laget av Nylon-4 som er nedbrytbar på 4 måneder, og ikke inneholder noen farlige stoffer.
Når tannbørsten er utslitt eller du er klar for å bytte kan den komposteres, eller rett og slett begraves i jorden. Velger du å kaste den i restavfallet kan du også være trygg på at den ikke blir liggende på miljøstasjonen eller i havet lenge da den brytes ned etter kort tid. Vanlige plasttannbørster er nemlig laget av en type plast som blir værende i naturen i veldig mange år.

Bambustannbørste1

 

Jeg har lagt ut tannbørstene til introduksjonspris 25kr per stykk. Når denne måneden er ferdig kommer de mest sannynlig til å koste 29kr per stykk. Sikre deg noen til god pris i dag du også!

 

OBS! Vinneren er trukket!

Hvilken er din favoritt? Legg igjen en kommentar under her om hvilken du liker best så kan du vinne den 🙂
Jeg trekker en vinner blant kommentarene tirsdag 14.06.15 kl 21.00

 

Ønsker deg en nydelig helg

Klemmer fra Anita

Comments (4)

  1. Helt genialt å kunne kjøpe bambustannbørster til en like grei pris som plast!🙌🏻 syns turkis var kjempefin😊

  2. Kjempebra at du leter opp noe som kan konkurrere med plast i pris! Kjempefine er de også, jeg likte den i turkis best.

Leave your thought