Ryddet fram et par tannbørster fra lageret

Vi holder på å pusse opp rommet jeg har til butikk, fordi det skal bli til et koselig lite butikklokale hvor jeg kan åpne opp for kunder. Nå er det nemlig bare råkjeller med lecamur. Og derfor er hyllene og produktene plassert litt over alt i resten av kjelleren – noe er i matboden og noe er i kjellerstuen.  Derfor har jeg ikke helt hatt oversikt over hvor mye jeg har hatt av hver tannbørste. Men, i kveld har jeg sortert alle på en plass og telt over dem, og jeg har litt flere enn jeg hadde ført inn på lageret i nettbutikken.

 

De ligger nå klare å venter på dere. Det er ikke mange av hver, så hvis du ønsker tannbørster nå bør du være rask – disse har fløyet ut herfra den siste uken. Det er nye på vei, men de kommer fra Sverige så de må igjennom tollen og det tok ca en uke sist – så jeg kan dessverre ikke si noe om når de nye tannbørstene vil komme.

 

Shop+-+Svart&Trä

Bambustannbørste til Voksen Turkis er det 6stk igjen av

Bambustannbørste Voksen Hvit er det 15stk igjen av

Bambustannbørste Voksen Sort er det 15 stk igjen av

Bambustannbørste Voksen Tre er det 20 stk igjen av

 

Disse forsvinner garantert raskt, så hvis du har lyst å prøve dem i denne omgang bør du raske på.

 

Ha en fortsatt fin helg.

Hilsen fra Anita

Leave your thought