Velkommen til høsten her på Villheim

 

Hvordan har din sommer vært?
Vi har hatt en nydelig ferie og vært på farten helt siden skolen sluttet. Vi har vært på hytten, i Legoland, og på camping både på langs og på tvers av Sverige.  Lageret på butikken har vært stengt innimellom men nå er alt som det skal være her, alle bestillinger er sendt ut og vi er åpen for nye bestillinger. Mens jeg var på hytten har også min samboer fikset butikklokalet vårt, så nå gjenstår kun maling av hyller, et par lister samt et par detaljer så skal vi åpne butikk! Det gleder jeg meg til altså! Hvis du følger med her eller på facebook skal jeg gi beskjed når vi åpner butikken. 

Bambustannbørster fra Tannbørstogram

Jeg vet det er mange som har ventet på tannbørstene fra Tannbørstogram, og jeg vet det har tatt lang tid. Jeg har selv ventet på de siden sankthans. De har blitt forsinket både på grunn av missforståelser og på grunn av tollbehandling. Jeg har derimot fått beskjed IDAG om at de er ankommet posten, så de skal jeg hente litt senere i dag. Jeg ønsker å se over varene først før jeg legger dem ut i butikken for å sikre at jeg ikke selger produkter som er ødelagt f.eks og derfor velger jeg å vente til jeg har hentet pakken med å legge dem ut i nettbutikken(jeg tror ikke at de er ødelagt altså, jeg bare ønsker å sikre meg at jeg ikke gjør noe feil). De kommer derfor i kveld eller i morgen tidlig. Da kommer det også abonnementløsning. Det har vært etterspurt! Da slipper du å kjøpe hver måned, men får tilsendt i posten hver måned. Og ja, jeg har kjøpt inn godt med tannbørster denne gang og håper at det ikke blir tomt med det aller første 😉 bamboo

Nyheter i butikken

Det kommer også litt flere varer i butikken i dag eller i morgen. Blant annet kokosmatfløte, rosiner og bakemel. Etterhvert kommer det også flere produkter fortløpende. Du kan se nyheter i butikken her. Send meg gjerne en mail hvis det er noen spesielle produkter du ønsker å se i butikken min. Jeg har store visjoner, men for lite økonomi til å realisere alt jeg ønsker – derfor må jeg ta litt om gangen.

Nytt design

Den observante kan kanskje se at jeg har endret designet i nettbutikken. Jeg klarte ikke å tilpasse det gamle til de løsningenen jeg trengte. Jeg er enda ikke ferdig å tilpasse sidene, så det kommer flere løsninger på dem, men en klar oppgradering er at du nå har kategoriene i butikken i venstre side. Det gjør det enklere å finne fram til det du vil ha.

Blogg og oppskrifter

I høst blir det mer aktivitet på denne bloggen. Jeg ønsker å dele blant annet oppskrifter som bruker produkter fra nettbutikken, samt tips og råd til en naturlig livsstil. Har du oppskrifter du kunne tenke deg å dele på bloggen blir jeg veldig glad for det. Send meg i så fall en mail.

Ønsker du mer informasjon om hva som skjer i butikken? Følg oss gjerne på facebook

Hvordan blir din høst?

Gode klemmer fra Anita Husevåg

Leave your thought