Bambustannbørstene er tilbake!

Joho! En gledelig nyhet til dere som venter. Bambustannbørstene er endelig på lager igjen!
Alle farger og alle størrelser er kommet og jeg har lagt dem inn i butikken.

Sist gang jeg hadde tannbørstene på lager gikk de unna som varmt hvetebrød. Jeg har bestilt godt med tannbørster denne gangen, håper jeg, men hvis du har ventet på dem vil jeg anbefale deg å sikre deg dem nå.

Jeg skal også prøve å få til en abonnementsløsning på dem slik at du kan få tilsendt en tannbørste hver måned eller annenhver måned. MEN jeg sliter litt med å få det til å fungere med nettbutikkløsningen og hvis jeg aktiviserer det nå er det kun mulig å betale via paypal på den. Jeg skal se litt mer på det i kveld og roper ut når jeg har fått det klart.

Ønsker deg en strålende dag

Klemmer fra Anita

Leave your thought