Forhåndsbestillinger

Jeg er en nyoppstartet bedrift og har ikke de største midlene til å kjøpe inn varelager ei heller det største lageret til å ha varer på. Samtidig ønsker jeg å kunne tilby deg som kunde et godt og bredt utvalg av trygge varer. Jeg har derfor lagt inn et par produkter i nettbutikken nå som er bestillingsvarer. Du legger de i handlekurven og betaler for dem som vanlig – så sender jeg bestilling til leverandøren min på avtalte datoer. Ca to uker etterpå får jeg dem på lager her og pakker dem umiddelbart om og sender ut til deg. På grunn av at du må vente litt ønsker jeg å gi deg 15% rabatt på alle bestillingsvarer.

Neste frist for bestilling av bestillingsvarer er: 13.oktober.2016 kl 12.00

Bestillingsvarer kan avbestilles fram til dagen før bestillingsfristen går ut via mail.
Bestiller du flere varer sammen med bestillingsvarene venter jeg med å sende dem ut til bestillingsvarene også er på lager. Med mindre noe annet blir avtalt.

Se utvalget av bestillingsvarer her om litt

Leave your thought