Ønsker du å gi bort miljøvennlige gaver til jul i år?

Nå tar jeg imot forhåndsbestillinger på varer til jul. Det kan bli vanskelig for meg å fylle på hvis etterspørselen blir stor hos leverandørene fram mot jul, derfor ønsker jeg å gi det muligheten til å sikre deg varene du ønsker nå. Jeg bestiller da det du vil ha, og sender de ut til deg når de ankommer lageret.
Først ut er Plantoys og Filibabba. Jeg sender bestilling til de 1.november, og åpner opp for at du kan forhåndsbestille varene du ønsker fra dem. Du kan selvsagt velge fra hele deres sortiment. (se utvalget her: http://plantoys.no/plantoys.htmlhttp://www.filibabba.com/ )

Finn dine favoritter i dag, og send meg en mail med ønskeliste til: anita@villheim.no innen utgangen av oktober.

Her er et par av mine julegavefavoritter:

Fra Plantoys:

3602_14

Lekemat – frokostsett 

 

8612_14

Sparegris. Denne sparegrisen er bestselgeren til Plantoys

 

5639_14

Domino med frukt

 

Filibabba

filibabba_moonlight_1024x1024

Babysengetøy i økologisk bomull. Alt sengetøy fra Filibabba finnes selvsagt også i norske mål 100x80cm 

 

set_darkgrey_1024x1024

Barneservise i bambus 

 

Leave your thought