Green Black Friday på Villheim.no

God morgen! Det er Black friday i dag, men jeg ønsker å gjøre noe litt annerledes enn å oppfordre deg til å hamstre alt du ikke trenger. Jeg har et par tilbud i butikken, for å gi grønne produkter en mulighet til å hevde seg med alt det andre i f.eks julegaveracet. Og for å kunne gi deg mulighet til å få gode produkter på tilbud.

 
Det ligger et del produkter på 20-40% rabatt i en egen kategori som heter Green Black Friday, en del av produktene her er det få antall av. Du kan finne cocosa, humble brush og joco cups – blant annet.

Se tilbudene her.

 

I tillegg får du også 15% rabatt på alle treleker og alle produktene i kategorien «tannbørster av bambus» (utenom humble brush som det allerede er bedre tilbud på) hvis du bruker kode: greenblackfriday i kassen.
 
De 20 første kundene som handler i dag får også en gratis bambustannbørste fra tandbørstogram samt vareprøver på te med på sin bestilling gratis 🙂
 
I dag og fram mot jul donerer jeg også 5% av omsetningen til WWF sitt arbeid med å beskytte og bevare naturverdiene og det biologiske mangfoldet. Det er noe som står mitt grønne hjerte nært!
 
God grønn fredag til deg.
Hilsen fra Anita

Leave your thought