4.Desember – adventskalender – 40% rabatt på Bambustannbørster

Vet du at du bør bytte ut tannbørsten din ofte? Tannleger anbefaler at man bytter ut tannbørsten hver 3.måned, og ellers også hvis man har vært syk. Men vet du at alt plast som noen gang er produsert framdeles eksisterer på jorden og brytes ikke ned? Når du bytter ut plasttannbørsten din ender den opp på en søppelhaug og blir der veldig lenge. Eller den flyter rundt i havet vårt og ender opp som mikroplast som skader miljø og dyr.

Neste gang du bytter tannbørste, bytt til en komposterbar tannbørste av bambus! I butikken har vi flere merker og typer, og du får i dag hele 40 % rabatt på tannbørstene fra Tandbørstogram! Det betyr at de i dag bare koster 17,40 kroner stykket! Ingen kan si at det er dyrere å tenke miljøvennlig og trygt (ihvertfall ikke når det gjelder tannbørster i dag) Du finner tannbørstene her.

Leave your thought