14. Desember – adventskalender – fri frakt og snart siste frist før jul!

I dag får du fri frakt i nettbutikken. Det gjør du også helt fram til julaften, som en liten julegave fra meg til deg. Men, hvis du ønsker å få varene dine fram før jul må du være rask – bestillinger som er lagt inn etter kl 12.00 på fredag 16. desember kan ikke jeg eller posten garantere at kommer fram.

Hvis det er krise, kan varer sendes som ekspress over natten, (siden posten har så mange postsendinger for tiden er fristen her 22.desember) men dette koster en del så ta da kontakt med meg slik at vi kan finne en løsning. 

PS: Har du sett at jeg har byttet design i nettbutikken? 
Det andre hadde noen tillegg som hang seg opp og hemmet handleopplevelsen en del. Blant annet hadde en del problemer med å logge inn. Nå skal dette være i orden igjen. Men, jeg har enda litt igjen å gjøre med designet så det er ikke helt ferdig enda. Nettbutikken funker som vanlig og du kan legge inn bestillinger helt som vanlig. Det eneste er at enkelte bilder ikke fungerer optimalt, og at enkelte knapper etc skal byttes farge på – men det er slik du som kunde ikke egentlig merker noe til. Handlekurven øverst virker dårlig enda, men du kan bruke den til høyre (evt nederst hvis du bruker mobil)

Leave your thought