Hvordan bruke kokosolje i hår?

Visste du at du kan bruke kokosolje til flere ting enn til mat? Du kan også bruke det blant annet til hud eller hår! Her skal jeg forklare litt om hvordan du kan bruke kokosolje til behandling av håret.

Kokosolje er 100% rent, og består av olje fra kokosnøtten. Kokosolje er derfor et rent naturprodukt og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer slik andre produkter til hår ofte gjør. Du kan derfor være sikker på at kokosoljen er trygg i bruk.

Her er noen måter du kan bruke kokosolje i hår:

  • Bruk kokosolje som fuktighetsgivende maske til hår ved å smelte den forsiktig i vannbad. Når kokosoljen er flytende kan du bruke hendene dine til å massere den inn i håret. La oljen virke i håret i en time eller to før den skylles ut.
  • Bruk smeltet kokosolje i hår som er krøllete og bølgete for å temme håret litt. Rett og slett en naturlig antifriz. Jeg bruker den selv til dette nesten hver dag på grunn av at jeg har bølgete og sprøtt hår.
  • Du kan også bruke kokosolje i hår som er slitt, farget og mye behandlet for å gi det en fuktighetsboost eller hjelpe med splittede tupper.
  • Du kan bruke kokosolje sammen med eplecider eddik for å forebygge og behandle lus! Skyll først håret med eddik og la det tørke. Dette løser opp limet som gjør at lus kan feste seg i hår. Hell smeltet (obs! Pass på at det ikke er varmt) kokosolje i håret og la det virke i et par timer, gjerne med en dusjhette på. Gre håret med lusekam og vask så håret med sjampo som vanlig.

Ønsker du å prøve fordelene med kokosolje til hår?
VI fører kokosolje av høyeste kvalitet fra Cocosa, du finner den ved å trykke på lenken her.

Leave your thought