7 årsaker til plastavfall, og hvordan du selv kan redusere det drastisk

Du har sikkert fått med deg saken om plasthvalen, som hadde 30 plastposer i magesekken sin da den døde. Eller kanskje du også har vært med å rydde en strand for å få bort plastavfall som har kommet drivende med vinden og bølgene. Det er et bra tiltak som hjelper naturen, men det viktigste vi…

Hvordan bruke kokosolje i hår?

Visste du at du kan bruke kokosolje til flere ting enn til mat? Du kan også bruke det blant annet til hud eller hår! Her skal jeg forklare litt om hvordan du kan bruke kokosolje til behandling av håret. Kokosolje er 100% rent, og består av olje fra kokosnøtten. Kokosolje er derfor et rent naturprodukt…

Hvordan jeg planlegger det nye året i min Nuuna notatbok

Det er noe litt høytidelig ved det å gå ut av det gamle året og tre inn i det nye. Man har liksom så mange forventninger og mål for det nye året. Her ønsker jeg å vise deg litt om hvordan jeg planlegger det nye året i min Nuuna notatbok. Jeg bruker notatboken min som…

Giveaway fra Nuuna – luke 15

Luke nr 15 er åpnet. I dag er det giveaway, og premien er en av de nydelige notatbøkene fra Nuuna. (valgfritt design av lagerførte!) Du finner konkurransen her Ønsker deg en fin førjulstid! PS. husk fri frakt fram til julaften.

14. Desember – adventskalender – fri frakt og snart siste frist før jul!

I dag får du fri frakt i nettbutikken. Det gjør du også helt fram til julaften, som en liten julegave fra meg til deg. Men, hvis du ønsker å få varene dine fram før jul må du være rask – bestillinger som er lagt inn etter kl 12.00 på fredag 16. desember kan ikke jeg…

12.desember – adventskalender – treleker på tilbud

Det er 12. desember og vi er halvveis i nedtellingen til julaften. Det er også bare fire dager igjen til siste frist for utsendelser av pakker før jul. (jeg sender pakker etter den 16.desember altså, men jeg kan ikke garantere at den kommer fram før jul) Du får derfor 25% rabatt på alle lekene fra…

9. Desember – adventskalender – julevasken!

Har du begynt på julevasken? Jeg har, så vidt. Men, jeg har framdeles en lang liste jeg ønsker å få gjort. Heldigvis vet jeg å prioritere det viktigste og overser det uviktige. Det blir jul uansett 🙂 I dag får du i kalenderluken 20% rabatt på alle vaskemidler i butikken. På den måten kan du…

7.Desember – adventskalender – Med noe som er viktig til jul

I dag er det 7.desember og det nærmer seg høytiden med stormskritt. I dag vil jeg rette litt fokus på noe som er viktig i julen, og gi deg tilbud på nettopp dette produktet! Hva tror du det er?

6. Desember – adventskalender – fri frakt

I dag får du fri frakt i nettbutikken, på alle ordre. Du trenger ikke noen kode for å aktivere det, alt ligger klart i nettbutikken. Du trenger heller ikke å bestille for en viss sum. Minstebestilling er 1kr 🙂 Men muligheten til fri frakt er bare aktiv ut dagen, så benytt deg av muligheten til…

5.Desember – adventskalender – giveaway Jack n Jill

Når jeg lagde denne adventskalenderen hadde jeg allerede teamet opp med en gjeng bloggere for å lage en felles adventskalender via min private blogg. Derfor sender jeg deg i dag videre til den, for der er det Giveaway og det er meg selv som står med premien også. På bloggen min klin-kokos.no kan du i…