lovetannHistorien

I en krok i hagen, der hvor trærne er overgrodd, mosen kler alle steinene og solen sjeldent titter igjennom. Der er villhagen min. Der finner jeg inspirasjon og fred. Vi har kalt hagen vår for Villheim nettopp fordi den er vill. Samtidig er det også vår heim (=hjem på strilamål som er dialekten her vi bor). Det er her vi hører hjemme. Her i det ville.

Vi har videreført navnet på hagen vår til vår butikk. Målet er at butikken skal fungere som en liten «gardsbutikk» med økologiske og miljøvennlige produkter. På sikt ønsker vi også å føre lokale skatter fra nærmiljøet. Du skal også kunne være trygg på at produktene du kjøper hos oss er trygge for både deg og miljøet.

Butikken og lageret vårt er i kjelleren i huset vårt som ligger ved Austefjorden i Sund Kommune utenfor Bergen. Du kan selvsagt komme på besøk i butikken vår hvis du ønsker det. Du kan også hente varene her i Sund hvis du bor i nærheten for å slippe fraktkostnader.

Ansatte10472847_10152534431205115_953789751087977242_n(1)

Villheim er en familiebedrift. Sjansen er stor for at du møter på flere av oss hvis du tar turen innom vår lille butikk. Det er imidlertid meg, Anita Husevåg som er eier og daglig leder av butikken. Det er jeg som har ansvaret for butikken og som også svarer deg på nett/sosiale medier. Jeg har lang fartstid som daglig leder  i helsekost, og har drevet min egen bedrift i de seneste årene. Jeg er også utdannet økohudpleier. Spør meg gjerne om råd hvis det er noe du trenger veiledning eller hjelp til.

 

Litt info: 

Villheim.no v/Anita Husevåg
Litlabergsvegen 5
5379 Steinsland

anita@villheim.no

Orgnr: 993283932

 

 

Leave your thought